Lajme Shqip Tuesday, 11 September 2012 16:40

Prishtinë – Bëhet e ditur se ka përfunduar greva e të burgosurve të Qendrën Korrektuese të Dubravës. Kjo ka ardhur pas bisedimeve të zhvilluara sot mes menaxhmentit të përkohshëm të Qendrës me të burgosurit grevistë.

“Në këtë takim, menaxhmenti i ka njoftuar grevistët së Ministria e Drejtësisë dhe në veçanti Ministri Kuçi, vazhdimisht është duke punuar që Amnistia të vendoset si kategori kushtetuese dhe se kjo procedurë tani gjendet në Kuvendin e Kosovës”, thuhet në një njoftim të Shërbimit Korrktues të Kosovës.

Po ashtu, thuhet se ekipi profesional ka njoftuar grevistët që sapo të plotësohet baza juridike dhe kushtetuese, Ministria e Drejtësisë menjëherë do të fillojë punën për hartimin e Ligjit për Amnisti.(LajmeShqip.com)