Lajme Shqip Wednesday, 02 October 2013 12:28

Tiranë- Elisa Spiropali, drejtoresha e re e Doganave, i është përgjigjur sulmit të ish- kryetares së Kuvendit, Jozefina Topalli, që e quante atë Elisa në botën e çudirave, duke ironizuar me faktin që është shumë e re dhe pa eksperiencë pune.
“Për Jozefina Topallin: Më mirë Elisë në botën e çudirave sesa “Zonjë e leshtë”. Në atë botë që zonja nuk e njeh, nuk kalojnë kamionë në doganën e Shkodrës për interesat të financimit të partisë në pushtet. I uroj znj. Topalli qetësim dhe më pak helm për gratë e tjera të Shqipërisë, të vjetra a të reja qofshin,” thotë Spiropali./tema/