Lajme Shqip Monday, 21 March 2011 12:09

Shkup – Siç njoftoi Opservatori sizmologjik pranë Fakultetit natyroro-matematikor në Shkup, tërmeti është ndjerë nga banorët e Dibrës dhe vendeve të tjera nga pjesa jugperëndimore e Maqedonisë.
Shkup – Tërmet me intensitet prej tre ballësh, sipas shkallës evropiane makrosizmike u regjistrua sot në orën 10 e 3 minuta, me epiqendër e cila ndodhet 120 kilometra në jugperëndim nga Shkupi, në kufirin midis Shqipërisë e Maqedonisë.