Shqipëri i ftohti, 11 akse rrugore të pakalueshme » rruget e bllokuara nga bora

Shofere kamionash, duke pastruar rrugen nga debora, ne aksin rrugor Librazhd-Elbasan, i cili eshte mbuluar si pasoje e temperaturave te uleta dhe reshjeve te dendura qe ka rene ne disa zona malore.


Comments are closed.