Lajme Shqip Friday, 01 March 2013 11:30

Mitrovicë – Persona të panjohur kanë aktivizuar mbrëmë vonë një mjet shpërthyer në shtëpinë e Tahir Memoviqit në pjesën veriore të Mitrovicës.

Të lënduar nuk ka pasur e siç njoftojnë medie serbe nga vendi i ngjarjes mjeti shpërthyes ishte vënë në dritaren e shtëpisë ku vërehen dëmet më të mëdha.

Në momentin e shpërthimit në shtëpi kanë qenë shatë persona.

Vendin e ngjarjes e kanë vizituar pjesëtarë të Policisë së Kosovës, të EULEX-it dhe të KFOR-it.

Që nga fillimi i këtij viti në Mitrovicë kanë ndodhur rreth 20 shpërthime.(LajmeShqip.com)