Lajme Shqip Wednesday, 27 July 2011 15:47

Shkup – Në vendkalimin kufitar në Bllacë, në dalje nga Maqedonia në kolonën e veturave ka ardhur deri te një zënkë mes ambasadorit të Çekisë në Kosovë, i cili ka drejtuar me veturën “Mitsubishi” dhe një personi tjetër që ka drejtuar me “Alfa Romeo””, ka bërë të ditur MPB-ja.

Në bazë të deklaratës së ambasadorit, personi në fjalë fizikisht e ka sulmuar duke i rënë me grushte në gjoks dhe duke i goditur me këmbë veturën.

Pas ngjarjes ambasadori e ka paraqitur rastin në vendkalimin kufitar, ndërsa personi me veturën “Alfa Romeo” ka ikur me shpejtësi në drejtim të Shkupit. Policia thotë se është në kërkim të sulmuesit. (LajmeShqip.com)