Lajme Shqip Sunday, 31 July 2011 19:45

Shkup – Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti dhe ai i PDSH-së Menduh Thaçi kanë uruar myslimanët me rastin e muajit të Ramazanit. “Gjithë besimtarëve mysliman ua urojmë muajin e shenjtë të Ramazanit! Agjërimi, solidariteti, toleranca dhe respekti i ndërsjellë mes besimtarëve janë virtyte që më së miri manifestohen dhe vihen në pah gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit. Në emër të anëtarëve, simpatizantëve të Bashkimit Demokratik për Integrim dhe në emrin tim personal të gjithë besimtarëve islam ju uroj agjërim te lehtë, paqe, harmoni familjare dhe shëndet”, thuhet në urimin e kreut integrist Ali Ahmeti.

Edhe Thaçi uroi që agjërimi, lutjet dhe ibadetet e tjera të myslimanëve gjatë muajit të Ramazanit të jenë të pranuara. “Po ashtu uroj që ky muaj i shenjtë t’ju sjellë paqe, mirëqenie dhe harmoni në shpirtin dhe familjet tuaja. Në emrin tim personal dhe në emër të Partisë Demokratike Shqiptare uroj që ky Ramazan të shënojë një nismë të re për mirëqenien tuaj të përgjithshme”, thuhet në telegram urimin e Thaçit.