Lajme Shqip Monday, 21 November 2011 13:38

Prishtinë – Në një komunikatë për media, departamenti për Komunikim i PTK-së ka paralajmëruar dorëheqjen.

Komunikata e plotë për media: Ju njoftojmë se sot Kryeshefi Ekzekutiv dr. Shyqyri Haxha është detyruar të paralajmëroi dorëheqjen nga pozita e tij.

Kryeshefi Ekzekutiv i PTK Sh.a për këtë paralajmërim e ka njoftuar edhe Bordin e Drejtorëve të PTK Sh. a.

Kryeshefi Ekzekutiv i PTK Sh.a pas një menaxhimi të suksesshëm të PTK Sh. a, për tri vitet e kaluara për shkaqe të zvogëlimit të hapësirës së veprimit dhe pengesave për realizimin e vizionit të tij për zhvillimin e korporatës, ka paralajmëruar dorëheqjen nga udhëheqja e mëtutjeshme e PTK Sh.a.

Për sukseset dhe rezultate të dëshmuara në menaxhimin e PTK Sh.a Kryeshefi Ekzekutiv falënderon të gjithë stafin e PTK Sh.a që e kanë përkrahur dhe kanë punuar së bashku me përkushtim, ndershmëri dhe profesionalizëm”, përfundon komunikata. 

Portali LajmeShqip.com kishte publikuar ekskluzivisht të gjitha akuzat në adresë të Shyqyri Haxhës, të ngritura për dyshime për korrupsion dhe keqpërdorime. Haxhës bashkë me drejtues të bordit të kësaj ndërmarrjeje dhe ata të kompanisë Dardafone u është ngritur aktakuza nga Prokuroria nën dyshimet për dëmtim të PTK-së dhe korrupsion, me rastin e nënshkrimit të marrëveshjes për Operatorin e Rrjetit Mobil Virtual mes të PTK-së dhe Dardafon LLC dhe transferimin e mëvonshëm të licencës për Dardafon.net në vitin 2008 dhe 2009. (LajmeShqip.com)