Lajme Shqip Wednesday, 30 March 2011 12:53

Prishtinë – Ekziston shumë pak njohje të legjitimitetit të autoritetit të Prishtinës në veri, ka deklaruar Daniel Serwer.

 

“Ky është problem i madh”, ka deklaruar Serwer në një intervistë për Radion Evropa e Lirë.

 

Ndërkaq, për bisedimet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë për çështje praktike, Serwer ka deklaruar se shpreson që të arrihen disa “zgjidhje për çështje praktike”, si për regjistrat kryesorë, librat e të lindurve, energjinë elektrike.