Lajme Shqip Saturday, 24 October 2015 00:37

Sërish opozita ka gjuajtur gaz lotsjellës në Kuvend e kësaj radhe ishte në masë shumë të madhe.

Madje ato i kanë gjuajtur edhe në drejtim të kabinetit qeveritar dhe ata nuk kanë ikur jashtë ngase i goditnin me bocat e gazit lotsjellës.