Lajme Shqip Wednesday, 17 July 2013 17:15

Prishtinë – Zëvendëskryeministrja EditaTahiri ka thënë se Serbia i shmanget diskutimeve me Kosovës për shpërbërjen e strukturave paralele në veri të vendit.

Tahiri ka theksuar se zyrtarët shtetërorë të Kosovës që po drejtojnë negociatat në Bruksel i kanë kërkuar BE-së që të trajtohet kjo çështje të mërkurën, shkruan Zëri.

Dje është diksutuar për çështjen e sigurisë ku sipas Tahirit, deri në mesditë pala serbe nuk e ka dorëzuar listën e emrave të qytetarëve serbë që do të përfitojnë nga amnistia dhe do integrohen në Policinë e Kosovës.