Lajme Shqip Thursday, 13 June 2013 15:24

Tiranë – Ambasadori i Bashkimit Europian në Tiranë Ettore Sequi zhvilloi një takim me kreun socialist Edi Rama, ku në qendër të tij ishte shkëmbimi i pikëpamjeve lidhur me procesin zgjedhor, por edhe cështja e KQZ-së. 

“Diskutuam për KQZ-në, i cili aktualisht është e përbërë nga katër anëtarë. Por për të marrë vendime, ky Komision duhet të ketë më shumë se katër anëtarë”, tha Sequi, raporton top channel.
Ambasadori theksoi se BE dhe SHBA ndajnë së bashku opinionet dhe vizionin e tyre, ndërsa foli për një takim që do të zhvillohet mes tij dhe ambasadorit amerikan në Tiranë, Aleksandër Arvizu.
Sequi theksoi se takimi me Ramën, ishte në kuadër të takimeve të tij me krerë të politikës shqiptare në këtë moment kulmor të fushatës elektorale në vend.