Lajme Shqip Thursday, 22 August 2013 15:42

Një ton hashash është sekuestruar sot nga policia eVlores. Ka qenë një kontroll rutine i Policise Kufitare teVlores se bashku me Guardia di Finanza pergjate gadishullit te Karabaurunit,kur u konstatua nje sasi e madhe lende narkotike e tipit cannabissativa.

Droga ishte e ndarë në 38 çanta. Malli ishte fshehur ne shkurre gati per tu transportuar ne drejtim te Italise, shkruan albeu.
Se bashku me Drejtorine e Qarkut Vlore, po vazhdohet me tej me kerkimin dhe identifikimin e personave pergjegjes