Lajme Shqip Wednesday, 29 May 2013 00:03

Maurizio Salustro, prokurori i rastit kundër ish-komandantëve të zonës së Drenicës ka kundërshtuar vendimin e gjykatës për masën e arrestit shtëpiak për të pandehurit.

Ai ka kërkuar paraburgimin e të gjithë të dyshuarve.

KTV raporton se Salustro në ankesën e tij drejtuar gjykatës ka thënë se ekziston rreziku i ikjes së të dyshuarve, ndikimi tek dëshmitarët dhe se masa është shumë e butë.

Në anën tjetër ankesë ndaj vendimit të gjykatës kanë parashtruar edhe avokatët Tomë Gashi dhe Arianit Koci për klientët e tyre Sylejman Selimi, përkatësisht, Sami Lushtaku.

Ata kanë kërkuar që klientët e tyre të mos mbahen në arrest shtëpiak por të mbrohen në liri.