Lajme Shqip Friday, 01 November 2013 17:53

Rusia është gati të paguajë 2 milionë dollarë për operacionin e asgjësimit të armëve kimike siriane në Shqipëri. “Rusia është gati të japë rreth 2 milionë dollarë për eliminimin e armëve kimike në Siri, dhe këto mund të transferohen dhe shkatërrohen në Shqipëri”- shkruan e përditshmja ruse ”Kommersant”.

Përveç një kontributi prej 2 milionë dollarësh Moska është gati të ndihmojë dhe me transportin dhe asgjësimin e sigurtë të tyre në Shqipëri, vendi aleat i ngushtë i SHBA-së.