Lajme Shqip Thursday, 27 February 2014 12:18

Kryeministri Edi Rama zhvilloi dje një takim në selinë e Presidencës me presidentin Bujar Nishani. Sipas “Shqiptarja.com’’ në takim ështëdiskutuar lidhur me disa ceshtje të cilat kanë shkaktuar një debat të fortë politik gjatë kohëve të fundit.

Si pikë e parë e diskutimit mes Nishanit dhe Ramës gjatë bisedës afër një orë ka qenë çështja e mosdekretimit të emrave të disa ambasadorëve dhe kjo, në kuadër të ankesës nga ana e kreut të ekzekutivit dhe për dekretet e tjera që kanë mbetur pezull, duke bllokuar ecurinë normale të punës.

Një pikë tjetër e cila është diskutuar ka qenë dhe çështja e vendimit të Kuvendit për shkarkimin e Zna Xhukës, ish-kryetare e ILDKP. Gjithashtu, mësohet se në këtë takim është diskutuar edhe për anëtarët e KLD dhe qëndrimin që ato kanë mbajtur ditëve të fundit. /albeu/