Lajme Shqip Wednesday, 25 September 2013 10:52

Tiranë- Pas Kryeministrisë dhe Ministrisë së Brendshme, Kryeministri Edi Rama ka postuar sot në profilin e tij në Facebook foto të ambienteve të brendshme të Qendrës Spitalore “Nënë Tereza”.

Sipas tij transforimi rrënjësor i QSUT-së është në themelin e rrugës së rilindjes së sistemit shëndetësor.

“Transformimi rrënjesor i Spitalit Nënë Tereza është në themelin e rrugës së rilindjes së sistemit shëndetësor — Çfarë lidhje kanë këto pamje me spitalin?” shkruan Rama në Facebook. /albeu/