Lajme Shqip Friday, 09 March 2012 19:11

Thuajse në çdo dalje publike, kryeministri Sali Berisha nuk lë pa sulmuar kryetarin e opozitës pse ai përdor rrjetin social Twitter në komunikimin e tij me qytetarët.

Shprehja e Berishës është se Rama bën ciu- ciu. Vetë kryeministri thotë se ai nuk preferon rrjetet sociale, por që të dalë përballë qytetarëve.

Për këtë arsye, Edi Rama, në një tweet tijin thotë se nëse ai bën ciu-ciu, Berisha bën ham- ham.

“Ndryshimi mes ciu-ciut dhe ham-hamit është ndryshimi mes qytetarisë dhe barbarisë,” shkruan Rama.