Lajme Shqip Tuesday, 27 October 2015 14:29

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka komentuar nënshkrimin e MSA-së mes Kosovës dhe BE-së, duke e cilësuar si zhvillim historik.

Ai me një të postimi në Facebook, ka thënë se kjo është rezultat i dialogut mes Kosovës dhe Serbisë.

“Zhvillim historik për Kosovën nënshkrimi i Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit me Bashkimin Europian (+fakt kokëfortë për frytet e Dialogut)”, ka shkruar Rama në Facebook.