Lajme Shqip Sunday, 22 June 2014 15:15

Kryeministri Edi Rama ka përfunduar vizitën e tij në Skrapar. Kreu i qeverisë është ndalur ditën e sotme në urën e Kasabashit e cila është ndërtuar në shekullin e 17. 

Lidhur me zhvillimin e zonës kryeministri Rama deklaroi se prurjet turistike dhe ekonomia do të rriten. “Në fund të vizitës në SK ,Ura e Kasabashit shek17. Me planet tona prurja turistike e zonës dhe ekonomia do rriten fort.”- shkruan Rama në twitter.