Lajme Shqip Thursday, 22 August 2013 14:21

Vlorë – Kryeministri i ardhshëm, Edi Rama njoftoi nëpërmjet” Facebook” mbylljen në Vlorë të takimit të parë informal të qeverisë së re.

Qeveria e re, e cila pritet të marrë detyrën në shtator ka zhvilluar takime prej ditës së djeshmë në qytetin bregdetar.
Në mesazhin e tij në Facebook, Rama nënvizon, “Detyrat janë tonat, pushteti i popullit”
Kryeministri Rama, njëkohësisht deputet i qarkut të Vlorës, do t’ia kushtojë ditën e sotme këtij qarku.
Ai gjatë paradites do të takohet me të gjithë deputetët socialistë të këtij qarku, me të cilët do të diskutojë rreth nevojave dhe prioriteteve që ka ky qark, për t’u bërë më pas projekte të qeverisë së ardhshme.
Rama do të takojë dhe të zgjedhurit vendorë në këtë qark, kryetarët e bashkive dhe komunave të këtij qarku.
Mësohet se në fokus të këtij takimi do të jetë aksioni i madh që pritet të nisë në shtator për prishjen e ndërtimeve pa leje dhe abuzive, të cilat shtrihen në të gjithë vijën bregdetare të këtij qarku.