Lajme Shqip Wednesday, 09 September 2015 10:32

Qeveria e nis me këmbë të mbarë, paratë për vetura e laptopë i destinon për shëndetësi

Qeveria e Kosovës ka emëruar anëtarët e bordeve të ndërmarrjeve publike Postës së Kosovës, Aeroportit të Gjakovës dhe hekurudhave të Kosovës (INFTAKOS).

Anëtarët e rinj të bordit të Postës janë Halit Isufi, Mejdi Gjokli, Hysen Fazliu, Branisllav Nikolic, Metije Jashari dhe Rushan Ceka.

Anëtarët e bordit të Aeroportit të Gjakovës janë Naser Ranolli, Brikena Kryeziu, Nora Gola, Nuri Bahtijari, Zenun Shala dhe një pozitë mbetet që të plotësohet nga komunitetet.

Anëtarët e rinj të bordit të INFRAKOS-it janë Njazi Selmanaj, Enver Aruqaj, Fëllënza Xhelili, Millosh Dimiq, Milazim Bytyçi dhe Nexhat Dedija./KP