Lajme Shqip Friday, 30 August 2013 14:29

Tiranë – Pas mbledhjes dy ditore në Vlorë, kryeministri i ardhshëm, Edi Rama, do të mbledhë ministrant e tij ditën e hënë në Durrës.
Rama në fakt kishte planifikuar që këtë mbledhje të dytë ta bënte në Shkodër, por për shkak të zgjedhjeve që zhvillohen në Komunën Rrethina të këtij qyteti ditën e dielë, ai ka vendosur ta shmangë Shkodrën.
Kjo, për faktin se ditën e hënë pritet që të numërohen votat për këto zgjedhje të pjesshme dhe Rama do të shmangë keqkuptimet për një presion të mundshëm, duke qenë se në Shkodër mbildhet qeveria e re.
Në këtë mbledhje pritet që të disakutohet për detyrat e lëna nga Rama për ministrant e tij, por edhe për çështje të tjera që kanë të bëjnë me qeverinë./tema/