Lajme Shqip Wednesday, 29 January 2014 23:33

Njerëz të Qeverisë së Kosovës dhe deputetë të legjislaturës aktuale të Kuvendit vazhdojnë ta kryejnë punën e agjentit për Serbinë. Këtë e kanë konfirmuar ekspertë të Shërbimeve Sekrete dhe ish-pjesëtari i UDB-së.  Në “Rubikon” të KTV-së, ata kanë bërë të ditur se edhe shumë profesorë, zyrtarë të LDK-së, gazetarë të varur e të pavarur janë spiunë të shtetit serb. 

Sipas informacioneve që ata posedojnë, 140 agjentët shqiptarë që spiunonin për Serbinë ishin të përfshirë edhe në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës. 

Ata kanë folur edhe për rastin Gërvalla dhe vrasjet e pasluftës. Sipas tyre, vrasja e vëllezërve Gërvalla nga UDB-ja ishte e ndihmuar edhe nga shqiptarët. 

 Ndërkaq, vrasjet e pasluftës u kryen për shkak se të vrarit mësuan sekrete të këtyre shërbimeve të inteligjencës. Ata kanë ftuar ish-bashkëpunëtorët e tyre, të cilët thonë se e dinë mirë vetë ata kush janë, që në mënyrë burrërore të tërhiqen nga politika.