Lajme Shqip Monday, 11 July 2011 12:19

Tiranë – Partia Socialiste e Shqipërisë po përgatitet ta rrëzojë qeverinë, në një aksion që pritet të nisë qysh në ditën e parë të kësaj vjeshte.

Forumi Rinor Eurosocialist, përmes rrjeteve sociale, ka bërë ftesë për një protestë të madhe gjithëqytetare, më datë 21 shtator.

Sipas tyre, protesta do të mbahet në kujtim të ngajrjeve të 21 janarit dhe në respekt të katër viktimave në tetëmujorin e vrasjes së tyre.

Protesta që fton edhe për rrëzimin e qeverisë, më 21 shtator, në orën 14:00, sipas ftetsës, nis para Prokurorisë dhe do të përfundojë para selisë së Kryeministrisë. (LajmeShqip.com)