Lajme Shqip Monday, 18 November 2013 16:06

Prishtinë- Një numër i konsiderueshëm i studentëve, veteranëve të UÇK-së dhe organizata të ndryshme jo qeveritare po protestojnë para zyrave të EULEX-it në kërkim të lirimit të ish luftëtarëve të UÇK-së të ashtuquajturit “Grupi i Drenicës”. “Poshtë EULEX-i”, “Arrestoni kriminelët në veri”, janë disa nga thirrjet që protestuesit po bëjnë përballë ndërtesës së EULEX-it. Protestuesit po ashtu kanë prezantuar para EULEX-it fotografi nga masakrat e luftës së fundit në Kosovë. Ata kanë paralajmëruar edhe protesta tjera deri në lirimin e “Grupit të Drenicës”. /Zëri/