Lajme Shqip Friday, 07 June 2013 12:06

Skenderaj – Pas protestave të ditëve të fundit që ka mbajtur administrate e komunës së Skenderajt, për sot është paralajmëruar protest gjithëpopullore, Protesta është paraparë të mbahet në sheshin “Adem Jashari” dhe organizatat e dala nga lufta, u kanë bërë thirrje gjith popullatës që t’i bashkohen asaj.

Hajriz Koci, zëdhëns i Komunës së Skënderajt tha për “Zhurnal” se në këtë komunë janë duke u realizuar shumë projekte. Sipas tij, me arrestimin Lushtakut, pritet të ketë shumë vështirësi në relaizimine tyre. 
“Kryetari i komunes ka qenë në vlugun e madh të punëve dhe arrestimi i tij është hendikep i madh për ne si Institucione dhe qytetaret e Skënderajt”, tha Koci.