Lajme Shqip Friday, 11 November 2011 20:00

Prizreni ka qenë kampion i proçesit të riintegrimit dhe riatdhesimit të personave të kthyer, tha sot Ministrja e integrimeve Evropiane në Qeverinë e Republikës së Kosovës, Vlora Qitaku gjatë vizitës që i bëri kësaj komune.

Duke komentuar deklaratat e raportueses për Kosovën në Parlamentin Evropian, Qitaku tha se proçesi i liberalizimit nuk varet nga agjendat kohore, por nga përmbushja e kritereve.