Lajme Shqip Monday, 21 March 2011 09:04

Prishtinë – Komuna e Prishtinës sot eshënon Ditën e Pranverës.

Në Bulevardin “Nëna Terezë”, do të bëhet mbëltimi i luleve sezonale,  ndërsa me këtë rast do të jenë të pranishëm edhe udhëheqës të lartë komunalë.

Kryetari i Prishtinës, Isa Mustafa, nesër, tridhjetë ditët e ardhshme do t’i shpallë muaj i pastërtisë në Komunën e Prishtinës.

Për këtë qëllim janë angazhuar kompanitë e kontraktuara për të intensifikuar punën në pastrimin dhe mirëmbajtjen e ambientit.