Prifti bëhet pishman: Vendimi për Metën, i pakontestueshëm » dritan-prifti-ilir-meta-prill-2008

Kryetari i LSI, Ilir Meta dhe Dritan Prifti, gjate punimeve te Konventes Kombetare te LSI, ku Meta ka kritikuar ashper bashkepunimin midis PS dhe PD dhe liderve te tyre Rama dhe Berisha.


Comments are closed.