Lajme Shqip Wednesday, 18 September 2013 15:59

Prishtinë- Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga dekretoi shpalljen e Ligjit nr. 04/L-209, për Amnistinë, të miratuar nga Kuvendi i Republikës së Kosovës më datë 11 korrik 2013 dhe të pranuar në Zyrën e Presidentit të Republikës së Kosovës më datë 12 shtator 2013.

Dekretimi u bë duke u bazuar në nenin 80, pika 2 dhe në nenin 84, pika 5 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, thuhet në komunikatën e Presidencës.