Lajme Shqip Wednesday, 07 August 2013 15:49

Tiranë – Presidenti i vendit, Bujar Nishani ka dekretuar sot mbledhjen e legjislaturës se re të Kuvendit të  Shqiperisë.

Kuvendi i ri, dalë nga votat e 23 qershorit do të mblidhet në daten 9 shtator në orën 18.00, shkruan tema.

“Në mbështetje të nenit 67, pika 1 dhe nenit 93 të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë, Presidenti i Republikës, Bujar Nishani dekretoi mbledhjen e Legjislaturës së XIX të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, ditën e hënë, datë 9 shtator 2013, ora 18:00“- shkruhet në dekretin e kreut te shtetit.