Lajme Shqip Wednesday, 23 January 2013 16:18

TIRANE- Komisioni për politikën e Jashtme i Kuvendit të Shqipërisë zhvilloi sot një takim me përfaqësues të Ministrisë së Jashtme lidhur me zhvillimet e fundit shqetësuese në luginën e Preshevës, Medvegjë dhe Bujanovc.