Lajme Shqip Friday, 18 September 2015 12:44

Në një bisedë për rts, kryeministri serb Aleksandar Vuçiq ka thënë se gjatë bisedave në ShBA ka pasur fjalë lavdërimi për Serbinë dhe se, pos për Kosovën, ka gjithnjë e më pak mospajtime ndërmjet Washingtonit dhe Beogradit, transmeton Koha.net.

Sipas fjalëve të tij të gjitha këto janë vërejtur gjatë pjesës politike të vizitës, por edhe gjatë asaj ekonomike.