Lajme Shqip Tuesday, 05 April 2011 12:41

Prishtinë – Pas pak çastesh është parajalmëruar të ndodhë edhe reagimi zyrtar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) rreth dënimit me 30 ditë paraburgim të kryetarit të Therandës dhe sekretarit të saj organizativ, Blerim Kuqit.

Sekretari tjetër i kësaj partie dhe deputeti Burim Ramadani, ka deklaruar më herët, sipas porosisë së Kuqit, se gjyqi ndaj tij ishte politik ashtu si dhe dënimi dhe se Kuqi e vlerëson luftën e UCK-së si vlerë të shenjtë të historisë sonë më të re, andaj çdo përpjekje për njollosjen e saj është politike.