Lajme Shqip Tuesday, 22 September 2015 17:04

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka lajmëruar se ka përfunduar seancën e ditës së sotme.

Ai ka theksuar se seanca do të vazhdoj në momentin kur do të krijohen kushtet për të vazhduar ajo normalisht.

“I ftoi liderët e partive politike me ose prezencën e kryetarit të Kuvendit që të takohen dhe të merren vesh”, ka thënë Veseli.