Lajme Shqip Tuesday, 18 June 2013 15:51

Skenderaj – Në Skenderaj është zhvilluar protest kundër arrestimit të Grupit të Drenicës. Protesta ka shkuar e qetë dhe pa incidente.

Prtoesta ka nisur ashtu sipas paralajmërimit. Ajo nisi në orën 12:30 nfa Fabrika e Municioneve në Skenderaj dhe vazhdoi në qendër të qytetit . Folësit në protest, dënuan arrestimet e fundit të ish komandantëve të UÇK-së duke i quajtur ao të padrejta.