Patozi kërkon opozitë konstruktive » astrit patozi

PATOZI PER DEKLARATAT E PS – Kryetari i Grupit Parlamentar te PD, Astrit Patozi, duke folur gjate nje konference shtypi, ku i ka quajtur deklaratat e partise socialiste per kryeparlamentaren topalli, si tendencioze dhe abuzive per interesa politike.


Comments are closed.