Lajme Shqip Thursday, 24 March 2011 09:47

Shkup – Sot, në ditën e dytë të vizitës, Presidenti Pacolli, i shoqëruar nga Presidenti Ivanov, do të marrë pjesë në Forumin e Biznesit Kosovë-Maqedoni, në të cilin do të marrin pjesë një numër i madh i përfaqësuesve të biznesit të të dyja vendeve.

Në agjendën e ditës së dytë të vizitës janë paraparë edhe disa takime në Shkup, si dhe vizita në komunën  e Tetovës.