Lajme Shqip Thursday, 29 November 2012 09:00

Tiranë – Sot ishte dita e madhe e 100 vjetorit të pavarësisë. Mes këngëve dhe gëzimit, të gjithë ne shqiptarët, e pritëm këtë ditë si një ditë të veçantë dhe krenare. Ashtu siç ishte parashikuar edhe më herët bashkia e kryeqytetit kishte gatuar “tortën e madhe të pavarësisë”.

Kjo tortë e shumë përmendur, mendohet se do të futet edhe në Guiness pasi madhësia e saj ishte vërtet e shumë e konsiderueshme.

Duke qenë përballë kësaj ngjarje të dukej vetja sikur ishe në një kohë lufte dhe jo feste. Të gjithë tentonin kush e kush më parë, të hante apo të merrte në shtëpi një copë tortë.(LajmeShqip.com)