Lajme Shqip Wednesday, 12 June 2013 13:11

Prishtinë – Organizatat e dala nga lufta e UÇK-së, në vazhdimësinë e agjendës për mbrojtjen e vlerave të luftës, kanë shpërndarë sot në tërë Kosovën, bilbordat me tekst: “EULEX is doing Nothing to fight War crimes”, ku janë paraqitur edhe disa prej lokacioneve ku gjatë luftës policia dhe ushtria jugosllave-serbe, ka masakruar popullatën civile shqiptare, raporton K.Press. 
Është viti i dytë që Organizatat nuk e kremtojnë 12 qershorin, si ditë të Paqes, sepse ata që e sollën këtë paqe, po persekutohen padrejtësisht nga EULEX-i, në emër të “drejtësisë”, thuhet në një komunikatë të kësaj organizate.
Organizatat nuk do të ndalen me kaq, por agjenda do të zbatohet deri në realizimin e qëllimit.