Lajme Shqip Tuesday, 16 July 2013 15:29

Prishtinë – Procesi gjyqësor kundër Fatmir Limajt është i montuar politikisht kanë thënë organizatat e dala nga Ushtria Çlirimtare e Kosovës.

Në një reagim dërguar medieve pas ri-kthimit në arrest shtëpiak të Limajt, këto organizata vlerësojnë se kjo përbënë vazhdimësi të luftës psikologjike që bënë misioni evropian, EULEX, kundër luftëtarëve të UÇK-së.

Sipas veteranëve, degradimi i një misioni ndërkombëtar, nga mision për sundim të ligjit në mision kundër Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe bartësve të saj, është i papranueshëm dhe i patolerueshëm.