Lajme Shqip Thursday, 16 July 2015 11:37

Seanca e Kuvendit të Kosovës ka filluar me kritikat e opozitës ndaj Qeverisë e Kosovës.

Ata kërkuan nga kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa dhe ekipit negociator të jenë më transparent ndaj qytetarëve lidhur me vendimet që po merren në Bruksel.
Kërkesa erdhi nga deputetja Valdete Bajrami. Ndërkohë, kanë kërkuar që të jenë më transparent edhe ndaj deputetëve dhe t’i përgjigjen kërkesave dhe pyetjeve të deputetëve.