Lajme Shqip Friday, 05 July 2013 09:29

Tiranë – Kandidati për kreun e ri të PD-së, Sokol Olldashi ka bindjen se do të jetë fitues i garës së 22 korrikut por duke bërë të qartë se do të njohë çdo rezultat që do të dalë nga votimi i anëtarësisë së PD-së. I ftuar në emisionin “Opinion”, Olldashi bëri të qartë se Berisha nuk ka shprehur asnjë pëlqim për kandidatët, teksa përmendi të vetmen vërejtje ndaj tij, atë të pasionantit. “Për z.Berisha kam të vetmen vërejtje, është pasionant, por është dialogues, ka vullnet të jashtëzakonshëm, është njeri shumë i fokusuar në objektivat e tij. Sa u përket hamendësimeve se ai parapëlqen njërin kandidat, ju them se z.Berisha e ka bërë të qartë se nuk do të ndikojë në proces dhe nuk ka asnjë të parapëlqyer”, – deklaroi Olldashi. Lidhur me pikëpyetjen se pas kreut të ri të PD-së do të jetë sërish Sali Berisha, ai tha se nuk besoj se do të ndodhë kështu. 

Ai theksoi se shkak për humbjen e PD, ishte mosgoditja e LSI. 
“Ndoshta për forcë zakoni ne fushatën tonë e ndërtuam në gjithë vendin në goditje të PS, por lamë jashtë vëmendjes LSI”, tha Olldashi. 
Kandidati për kreun e PD insistoi se Lëvizja Socialiste për Integrim nuk është një parti financiare por një cetë parash.