Lajme Shqip Wednesday, 23 October 2013 10:53

Një tjetër ndërtim pa leje do të ketë fatin e godinës pesëkatëshe që u shemb të dielën pranë Fakultetit Ekonomik. Bëhet fjalë për një pallat shtatëkatësh në Vlorë, për të cilin Bashkia thotë se prish planin rregullues të qytetit. Siç shkruan “Panorama”, pallati i papërfunduar ende gjendet në zonën e Skelës dhe pas paralajmërimit për shembjen, pronarët nuk kanë reaguar.

Forcat e xhenios kanë nisur tashmë punën për hapjen e vrimave, në të cilat do të vendoset materiali eksploziv, për të realizuar shembjen me anë të shpërthimit të kontrolluar.