Lajme Shqip Tuesday, 19 February 2013 15:27

TIRANE- Lufte korrupsionit dhe pavaresi nga cdo lloj ndikimi ne punen e tyre ka kerkuar kreu i shtetit nga prokuroret.

Deklarata eshte bere nga presidenti Nishani gjate takimit te sotem me Prokurorin e Përgjithshëm, Adriatik Llalla dhe me drejtues të Prokurorisë së Krimeve të Rënda, Prokurorise së Tiranës, Task-Forcës.

Nishani ka theksuar ne fjalen e tij se duhet të forcohet besimi qytetar te forca e ligjit dhe tek shteti i së drejtës. Ai ka kerkuar pavaresi dhe bindje vetem ndaj ligjit, duke thene se “prokurorët nuk mund t’i bëjë të pavarur Presidenti, por puna e tyre”.(LajmeShqip.com)