Lajme Shqip Monday, 03 February 2014 14:58

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, është nisur sot për një vizitë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, në përgjigje të ftesës së ardhur nga një grup senatorësh dhe kongresmenësh për të marrë pjesë në Mëngjesin e Lutjeve.

Gjatë qëndrimit në Shtetet e Bashkuara, presidenti do të zhvillojë takime në Departamentin Amerikan të Shtetit, Këshillin Kombëtar të Sigurisë, në Senat dhe Kongresin Amerikan.