Lajme Shqip Tuesday, 25 August 2015 14:54

Një grup i banorëve të qytetit të Pejës, kanë organizuar një protestë për kundërshtimin e nënshkrimit të marrëveshjes për Demarkacionin me Malin e Zi.

Për KosovaPress, udhëheqësi i këtij grupi Ali Lajqi, ka konfirmuar se protestuesit do të mblidhen në orën 12:00 të vendi i quajtur “Te Arrat” dhe do të vazhdojnë në drejtim të kullës.

Protesta është parapa që të zgjasë për 1 orë.

Lajqi, u ka bërë thirrje edhe qytetarëve tjerë nga vendet e ndryshme në Kosovë që t’i bashkohen kësaj proteste.