Lajme Shqip Tuesday, 14 June 2011 13:24

Nesër mbrëma, prej orës 19 e 24 minuta  do të filloj eklipsi i Hënës që do të shihet  edhe në Maqedoni dhe do të vazhdojë deri në orën 01:01 minutë pas mesnate.

Hëna tërësisht do të hyjë nën hijen e Tokës në periudhën prej orës 21:22 deri 23:02 dhe kjo do të shihet edhe me sy të lirë.