Lajme Shqip Tuesday, 22 October 2013 10:15

Albin Kurti nuk e kurseu Hashim Thaçin as në vendlindjen e këtij të fundit në Skenderaj, duke e kritikuar për korrupsion dhe pazare me Serbinë, gjatë një tubimi elektoral me përkrahësit e tij në këtë komunë. 

Por se ta kritikosh Thaçin në Skenderaj nuk është aq e pëlqyeshme, iu dëshmua Kurtit me të dal në qytet. Një qytetar e ofendoi atë, duke e sharë me nënë. Por Kurti nuk reagoi, dhe situata kaloi me aq. Për ta parë këtë, mund ta shikoni videon e lajme të Klan Kosova, në minutën 15:34.